Ajankohtaista​

AJANKOHTAISTA |

Laura Turpeinen aloitti YTP:ssä harjoittelijana

Kuva

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry on saanut tiimiinsä uuden kiertotalouskoordinaattorin 16.11.2022.

YTP on saanut riveihinsä vahvistusta. Laura Turpeinen tulee YTP:hen Suomen ympäristöopiston Syklin kiertotalous F.E.C.-ohjelman kautta, jossa korkea­koulutetut pääsevät perehtymään kiertotalouteen.

Lauralla on bioteknologian maisterin tutkinto Edinburghin yliopistosta ja yli 5 vuoden kokemus bioteknologian liiketoiminnan kehittämisestä, sisältö­markkinoinnista ja myynnistä kansain­välisissä bioteknologia-alan yrityksissä.

Syklin koulutus­ohjelmassa ja YTP:n harjoittelussa Laura etsii uusia tuulia tavoitteenaan yhdistää aiempaa kokemustaan kiertotalous­teemaan. YTP:ssä Laura antaa työpanoksensa etenkin liiton viestinnän ja näkyvyyden kasvattamiseen kiertotalouden ympärillä käytävässä keskustelussa.

”Halusin kehittää uusia taitoja kiertotalouden edistämiseen ja tuoda mukaan luonnontiedeosaamistani. Kiertotalous saa näkemään yhteiskunnan haasteet uusina mahdollisuuksina. YTP on Suomen kierrätysteollisuuden edelläkävijä ja heiltä saa alalle sunnattoman paljon uusia näkökulmia,” Laura avaa motivaatiostaan.

Yhteystiedot

laura.turpeinen@ytpliitto.fi

045 3162364

Kierrätysteollisuus ry