Ajankohtaista​

AJANKOHTAISTA |

YTP hakee asiantuntijaa

Kierrätysteollisuus ry
Kuvalähde: iStock

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry hakee asiantuntijaa monipuolisiin ja vaikuttaviin edunvalvontatehtäviin. YTP:n asiantuntijana pääset luomaan pelisääntöjä ja toimintaympäristöä, jotka edistävät kiertotalouden kehittymistä Suomessa. Olet kiinnostunut teollisuuden menestymisestä ja uudistamisesta niin Suomessa kuin myös EU-tasolla. Tehtävä on monipuolinen ja tarjoaa asiantuntijalle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä vaihtelevissa hankkeissa ja verkostoissa. YTP:n asiantuntijana Osallistut monipuolisiin kiertotalouden kehitys- ja selvityshankkeisiin Vaikutat lainsäädäntöön ja muuhun toimialan sääntelyyn Rakennat yhteistyöverkostoja sekä lisäät toimialan ja YTP:n näkyvyyttä Toimit tiiviissä yhteistyössä jäsenyritysten asiantuntijoiden kanssa Hoidat ja kehität YTP:n viestintää päättäjille, jäsenistölle ja medialle Seuraat oman vastuualueesi EU-asioita ja osallistut kierrätysalan eurooppalaiseen yhteistyöhön Sinulla tulee olla kokemusta vaikuttamistyöstä ja -viestinnästä. Toivomme kokemusta kiertotalous- ja ympäristöalalta, erityisesti yritysten ja teollisuuden tai rakentamisen näkökulmasta. Olet taitava verkottuja ja hallitset sidosryhmätyöskentelyn. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet sujuva esiintyjä. Sinulla on kyky tehdä vaikuttavaa viestintää eri kohderyhmille, niin jäsenistölle kuin päättäjille. Sinulla on käytännönläheinen asenne ja ote tekemiseen. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, analysoida tietoa ja taito pelkistää ydinviestejä ovat ehdoton edellytys tehtävässä onnistumiselle. Parhaimmat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto yhdistettynä työkokemukseen esimerkiksi konsultoinnin, edunvalvonnan, kiertotalouden tai vaikuttajaviestinnän parista. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, muut kielet ovat eduksi. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja modernin työympäristön. Viihtyisät työtilamme sijaitsevat lähellä Helsingin keskustaa (Eteläranta 10). Haku on jo käynnissä ja päättyy sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.9. mennessä mia.nores@ytpliitto.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mia Nores, puh. 044 330 0928.

Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry hakee asiantuntijaa monipuolisiin ja vaikuttaviin edunvalvontatehtäviin.

YTP:n asiantuntijana pääset luomaan pelisääntöjä ja toimintaympäristöä, jotka edistävät kiertotalouden kehittymistä Suomessa. Olet kiinnostunut teollisuuden menestymisestä ja uudistamisesta niin Suomessa kuin myös EU-tasolla. Tehtävä on monipuolinen ja tarjoaa asiantuntijalle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä vaihtelevissa hankkeissa ja verkostoissa.

YTP:n asiantuntijana

  • Osallistut monipuolisiin kiertotalouden kehitys- ja selvityshankkeisiin
  • Vaikutat lainsäädäntöön ja muuhun toimialan sääntelyyn
  • Rakennat yhteistyöverkostoja sekä lisäät toimialan ja YTP:n näkyvyyttä
  • Toimit tiiviissä yhteistyössä jäsenyritysten asiantuntijoiden kanssa
  • Hoidat ja kehität YTP:n viestintää päättäjille, jäsenistölle ja medialle
  • Seuraat oman vastuualueesi EU-asioita ja osallistut kierrätysalan eurooppalaiseen yhteistyöhön

Sinulla tulee olla kokemusta vaikuttamistyöstä ja -viestinnästä. Toivomme kokemusta kiertotalous- ja ympäristöalalta, erityisesti yritysten ja teollisuuden tai rakentamisen näkökulmasta.

Olet taitava verkottuja ja hallitset sidosryhmätyöskentelyn. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet sujuva esiintyjä. Sinulla on kyky tehdä vaikuttavaa viestintää eri kohderyhmille, niin jäsenistölle kuin päättäjille. Sinulla on käytännönläheinen asenne ja ote tekemiseen. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, analysoida tietoa ja taito pelkistää ydinviestejä ovat ehdoton edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Parhaimmat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto yhdistettynä työkokemukseen esimerkiksi konsultoinnin, edunvalvonnan, kiertotalouden tai vaikuttajaviestinnän parista. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, muut kielet ovat eduksi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja modernin työympäristön. Viihtyisät työtilamme sijaitsevat lähellä Helsingin keskustaa (Eteläranta 10).

Haku on jo käynnissä ja päättyy sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.9. mennessä mia.nores@ytpliitto.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mia Nores, puh. 044 330 0928.

Kierrätysteollisuus ry