AJANKOHTAISTA |

Ilmoittaudu Ygoforumin verkkoseminaariin ”Jätteenpolton pohjakuonan hyötykäyttö”

Kierrätysteollisuus ry

Ympäristögeotekniikan ammattilaisten yhteistyöfoorumi YGOFORUM järjestää yhteistyössä Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP:n kanssa verkkoseminaarin 11.5.2021 klo 9.30-11.00. Tilaisuus on maksuton. Jätteenpoltto on yleistynyt Suomessa ja yhdyskuntajätteestä päätyy kaatopaikkasijoitukseen enää alle prosentti. Käsitelty jätteenpolton kuona sopii erilaisiin hyötykäyttökohteisiin ja se on sisällytetty myös MARA-asetukseen. Seminaarissa tarkastellaan jätteenpolton ohjauskeinojen mahdollisuuksia vaikuttaa ilmastopäästöihin ja edistää kiertotaloutta sekä käsitellyn kuonan käyttömahdollisuuksia ja maarakennuskäytön ohjeistusta. Tutustu ohjelmaan. Ilmoittaudu mukaan 7.5. mennessä seuraavan linkin kautta: https://q.surveypal.com/11.5.2021-Ygoforum-verkkoseminaari-Jatteenpolton-pohjakuonan-hyotykaytto YGOFORUM on laaja-alainen ja puolueeton jäte- ja sivutuotemateriaalien infrarakennuskäytön sekä pohjaveden suojausrakenteiden yhteistyöforum (www.ygoforum.fi). YGOFORUMin seminaareja on järjestetty vuosittain yli kymmenen vuoden ajan. Lisätiedot: verkkoseminaarin sisällöstä: Margareta Wahlström, Ygoforumin sihteeri, margareta.wahlstrom@vtt.fi käytännön järjestelyistä: Sirpa Komulainen, Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry, sirpa.komulainen@ytpliitto.fi    

Ympäristögeotekniikan ammattilaisten yhteistyöfoorumi YGOFORUM järjestää yhteistyössä Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP:n kanssa verkkoseminaarin 11.5.2021 klo 9.30-11.00. Tilaisuus on maksuton.

Jätteenpoltto on yleistynyt Suomessa ja yhdyskuntajätteestä päätyy kaatopaikkasijoitukseen enää alle prosentti. Käsitelty jätteenpolton kuona sopii erilaisiin hyötykäyttökohteisiin ja se on sisällytetty myös MARA-asetukseen. Seminaarissa tarkastellaan jätteenpolton ohjauskeinojen mahdollisuuksia vaikuttaa ilmastopäästöihin ja edistää kiertotaloutta sekä käsitellyn kuonan käyttömahdollisuuksia ja maarakennuskäytön ohjeistusta.

Tutustu ohjelmaan.

Ilmoittaudu mukaan 7.5. mennessä seuraavan linkin kautta: https://q.surveypal.com/11.5.2021-Ygoforum-verkkoseminaari-Jatteenpolton-pohjakuonan-hyotykaytto

YGOFORUM on laaja-alainen ja puolueeton jäte- ja sivutuotemateriaalien infrarakennuskäytön sekä pohjaveden suojausrakenteiden yhteistyöforum (www.ygoforum.fi). YGOFORUMin seminaareja on järjestetty vuosittain yli kymmenen vuoden ajan.

Lisätiedot:
verkkoseminaarin sisällöstä: Margareta Wahlström, Ygoforumin sihteeri, margareta.wahlstrom@vtt.fi
käytännön järjestelyistä: Sirpa Komulainen, Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry, sirpa.komulainen@ytpliitto.fi