Ajankohtaista​

AJANKOHTAISTA |

Karoliina Aalto aloitti Kierrätys­teollisuus ry:ssä kiertotalous­asiantuntijana

Kuvalähde: iStock
Kuvalähde: iStock

Kierrätysteollisuus ry sai tiimiinsä uuden kiertotalousasiantuntijan lokakuussa.

Karoliina Aalto on tullut vahvistamaan Kierrätysteollisuuden rivejä Suomen ympäristöopisto Syklin Kiertotalouden asiantuntija F.E.C-ohjelman kautta. F.E.C-ohjelma (Further Educated with Companies) tarjoaa korkeakoulutetuille mahdollisuuden päästä perehtymään kiertotalouteen opintojen lisäksi työskentelemällä kiertotalousalan yrityksessä tai organisaatiossa.

Karoliina on opiskellut Helsingin yliopistossa maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa maatalouden ympäristöteknologiaa. Hänellä on yli 5 vuoden työkokemus maatalouden asiantuntija- ja kehitystehtävistä liittyen ravinteiden kierrätykseen, ilmastonmuutokseen varautumiseen ja uusiutuvaan energiaan.

Karoliina syventyy F.E.C-ohjelmassa ja Kierrätysteollisuuden harjoittelussa kiertotalouteen, siihen liittyvään politiikkaan ja lainsäädäntöön sekä vaikuttamismahdollisuuksiin.

Hän korostaa kiertotalouden alati kasvavaa merkitystä ja tärkeyttä: ”Olen erittäin innostunut saadessani tehdä F.E.C-ohjelmaan kuuluvan työjakson nimenomaan Kierrätysteollisuus ry:ssä. Tämä jos jokin on todellinen näköalapaikka kiertotalouteen, sen haasteisiin ja ennen kaikkea mahdollisuuksiin”.

 

Yhteystiedot

Karoliina Aalto

+358 45 108 8430

karoliina.aalto@kierratysteollisuus.fi

Kuvalähde: iStock