Ajankohtaista​

AJANKOHTAISTA |

Kierrätys­teollisuus ry hakee asiantuntijaa

Kuvalähde: iStock
Kuvalähde: iStock

Haluatko edistää kiertotalouden kehittymistä Suomessa? Oletko kiinnostunut teollisuuden menestymisestä ja uudistamisesta niin Suomessa kuin myös EU-tasolla? Kierrätysteollisuus ry hakee asiantuntijaa monipuolisiin ja vaikuttaviin edunvalvontatehtäviin.

Tehtävä on monipuolinen ja tarjoaa asiantuntijalle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä vaihtelevissa hankkeissa ja verkostoissa.

Kierrätysteollisuuden asiantuntijana

  • Osallistut monipuolisiin kiertotalouden kehitys- ja selvityshankkeisiin
  • Vaikutat lainsäädäntöön ja muuhun toimialan sääntelyyn
  • Rakennat yhteistyöverkostoja sekä lisäät Kierrätysteollisuuden ja koko toimialan näkyvyyttä
  • Toimit tiiviissä yhteistyössä jäsenyritysten asiantuntijoiden kanssa
  • Hoidat ja kehität Kierrätysteollisuuden viestintää päättäjille, jäsenistölle ja medialle
  • Seuraat oman vastuualueesi EU-asioita ja osallistut kierrätysalan eurooppalaisen yhteistyöhön

Sinulla tulisi olla kokemusta vaikuttamistyöstä ja -viestinnästä. Toivomme kokemusta kiertotalous- ja ympäristöalalta. Alaa koskevan lainsäädännön tuntemus antaa hyvän pohjan tehtävään.

Olet taitava verkottuja ja hallitset sidosryhmätyöskentelyn. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet sujuva esiintyjä. Sinulla on kyky tehdä vaikuttavaa viestintää eri kohderyhmille, esimerkiksi jäsenistölle, päättäjille ja medialle. Sinulla on käytännönläheinen asenne ja ote tekemiseen. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, analysoida tietoa ja taito pelkistää ydinviestejä ovat ehdoton edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Parhaimmat valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa soveltuva korkeakoulututkinto yhdistettynä työkokemukseen esimerkiksi konsultoinnin, edunvalvonnan, kiertotalouden tai vaikuttajaviestinnän parista. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, muut kielet ovat eduksi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja modernin työympäristön. Viihtyisät työtilamme sijaitsevat lähellä Helsingin keskustaa (Eteläranta 10).

Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 8.10. mennessä mia.nores@kierratysteollisuus.fi. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mia Nores, puh. 044 330 0928.

Kierrätysteollisuus ry edustaa toimialaa, joka tarjoaa käytännön ratkaisuja materiaalien kierrättämiseen ja kiertotalouden vauhdittamiseen. Kierrätysteollisuuden jäsenyritykset ovat hiilineutraalin kiertotalouden edelläkävijöitä erityisesti kierrätyksen, jätehuollon, purkamisen, teknologian sekä koulutuksen ja konsultoinnin toimialoilla.

Kuvalähde: iStock

Kierrätysteollisuus ry