AJANKOHTAISTA |

Muista ilmoittautua Ygoforumin verkkoseminaariin ”Jätteenpolton pohjakuonan hyötykäyttö”

Kierrätysteollisuus ry

Ympäristögeotekniikan ammattilaisten yhteistyöfoorumi YGOFORUM järjestää yhteistyössä Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP:n kanssa verkkoseminaarin 11.5.2021 klo 9.30-11.00. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumisaikaa on perjantaihin 7.5. saakka!

Jätteenpoltto on yleistynyt Suomessa ja yhdyskuntajätteestä päätyy kaatopaikkasijoitukseen enää alle prosentti. Käsitelty jätteenpolton kuona sopii erilaisiin hyötykäyttökohteisiin ja se on sisällytetty myös MARA-asetukseen. Seminaarissa tarkastellaan jätteenpolton ohjauskeinojen mahdollisuuksia vaikuttaa ilmastopäästöihin ja edistää kiertotaloutta sekä käsitellyn kuonan käyttömahdollisuuksia ja maarakennuskäytön ohjeistusta.

Ohjelma
Tutustu ohjelmaan.

Ilmoittautumiset
Ilmoittaudu mukaan 7.5. mennessä seuraavan linkin kautta: https://q.surveypal.com/11.5.2021-Ygoforum-verkkoseminaari-Jatteenpolton-pohjakuonan-hyotykaytto

YGOFORUM on laaja-alainen ja puolueeton jäte- ja sivutuotemateriaalien infrarakennuskäytön sekä pohjaveden suojausrakenteiden yhteistyöforum (www.ygoforum.fi). YGOFORUMin seminaareja on järjestetty vuosittain yli kymmenen vuoden ajan.

Lisätiedot
verkkoseminaarin sisällöstä: Margareta Wahlström, Ygoforumin sihteeri, margareta.wahlstrom@vtt.fi
käytännön järjestelyistä: Sirpa Komulainen, Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP ry, sirpa.komulainen@ytpliitto.fi